Tarot en Orakelkaarten

Ik heb altijd een goed gevoel gehad bij het gebruik van orakel en tarotkaarten. Even een kaartje trekken voor een cliënt aan het einde van een reiki behandeling bijvoorbeeld. Altijd was het raak! De cliënten kregen er nog een extra steuntje in de rug mee. De laatste tijd had ik het gevoel dat het beter zou zijn om me er nog verder in te verdiepen. Ik heb daarom de Angel Card Reader cursus gevolgd bij Doreen Virtue en Radleigh Valentine. Zij hebben een online cursus samengesteld waarin op een duidelijke manier wordt uitgelegd hoe de kaarten van hun Angel Tarot geïnterpreteerd kunnen worden. Wat mij hierbij zeer aanspreekt is dat de nadruk gelegd wordt op je eigen gevoel. Door bijvoorbeeld goed naar je eigen lichaam te luisteren kun je kaarten beter duiden. De nadruk lag op het Angel Tarot deck, maar op deze manier kun je ieder deck gebruiken. Het tarot deck is gemaakt met veel liefde. Alle tarot kaarten met een negatieve bijklank hebben een positieve draai gekregen en zo zal je nooit een negatief gevoel overhouden aan een tarot reading.
 Ik werk met verschillende decks van Doreen Virtue (o.a opgestegen meesters, engelen, elfen, romantische engelen, levensdoel) maar ook met een speciaal elfen deck uit Ierland dat me zeer dierbaar is. Soms is het zelfs goed om met meerdere decks tegelijk te werken. Voor iedere lezing vraag ik om hulp van God en de engelen.
Er zijn de volgende mogelijkheden:
  • een lezing met 3 kaarten (verleden, heden, toekomst) – kosten 22 euro
  • een lezing met 5 kaarten (een moeilijke situatie) – kosten 33 euro
  • een Keltisch kruis lezing (een zeer uitgebreide kijk op de situatie) – kosten 55 euro
  • een jaarlezing (voor iedere maand een kaart, een overzicht van wat je te wachten staat) – kosten 55 euro
Omdat ik in Ethiopië woon werk ik op afstand. Ik bied mijn diensten aan per email. Hoe dat kan zonder persoonlijk contact? Ik verbind me met jou door me op jouw energieveld te concentreren. Er ontstaat dan een lijntje tussen ons waardoor jouw energie de kaarten beïnvloeden zodat precies het juiste antwoord voor jou er uit komt.
Praktisch gezien betekend het dat je mij een email stuurt met je vraag en je volledige naam en woonplaats. Je vindt een email link onder het kopje contact. Na ontvangst van je mail stuur ik je de betalingsgegevens. Als ik je betaling heb ontvangen leg ik de kaarten en mail ik je het antwoord dat de kaarten hebben gegeven.
Achteraf hoor ik graag hoe het antwoord je bevallen is.