Nadi

Vandaag is het 11 juni 2019, de dag dat ik officieel met mijn praktijk Nadi start. Nadi is het Hindi woord voor stroming of beekje. En alle werkzaamheden in mijn praktijk zijn gericht op stroming. Op het weer beter laten stromen van energie als deze, om welke reden dan ook, even niet meer zo stroomt als het moet.

Vanaf vandaag hou ik iedere dinsdag en vrijdag tijd vrij om mensen te helpen om hun stroming weer op gang te helpen, om de stroming zo te beïnvloeden dat het weer lekker voelt. Met het gebruik van Universele Energie, Coaching en AromaTouch Technique (massage met etherische olieën) gaan we op zoek naar de beste manier om jou te helpen.

Ik ben bezig met inschrijving bij een beroepsvereniging. Zodra dat voor elkaar is ga ik echt van start. Mijn praktijk is er in ieder geval en staat in de startblokken om te gaan draaien. Tot die tijd heb ik het geluk om op proefkonijnen te mogen blijven oefenen.

Alles is energie en energie kun je beïnvloeden. Energie hoort te stromen. Het hoort zo te stromen dat jij je er lekker bij voelt. Heb jij ook wel eens dat het te snel gaat allemaal? Of dat je te weinig energie hebt, geen puf? Of dat je onrustig bent, dat er innerlijk van alles borrelt en bubbelt?

Normaal gesproken herstelt dit ongemak zich vanzelf. Maar soms blijft het maar duren, is er iets niet ok. Dan moet de stroming worden hersteld. Daar wil ik je graag bij helpen. Met behulp van de Universele Energie kan je energiestroom zich weer op een nieuwe fijne manier voortzetten. Op een manier waar jij je goed bij voelt.

Het beeld dat ik er bij heb is dat er zich ergens in jouw stroom een steentje verkeerd ligt. Samen gaan we op zoek naar dat ene steentje om het vervolgens op te rapen, te helen en weer terug te plaatsen in de stroom. Dat laatste doen we zo dat jouw stroom weer lekker aanvoelt.

Een paar dagen geleden realiseerde ik me ineens dat ‘stroming’ al een tijdje in mijn leven speelt. Ik heb naar aanleiding van een beeld dat ik kreeg tijdens een sessie bij een coach een schilderijtje gemaakt. Het ging daarbij om het helen van de loop van een stroompje in verband met het doorgeven van leven. Toen mijn moeder overleed is dit schilderijtje ook gebruikt als voorkant van het herdenkingskaartje. Zo is stroming ook bij mij aanwezig en geheeld. Het schilderijtje ga ik nu natuurlijk ook gebruiken bij mijn Nadi-activiteiten.

Mocht je vragen hebben of een keer bij me willen komen voor een behandeling neem dan contact met me op via Nadiheling@gmail.com . Mijn streven is om ieder bericht binnen 4 uur naar ontvangst te beantwoorden.

 

 

 

 

4 comments

Comments are closed.